Om 7 uur ’s ochtends twee hele boterhammen naar binnen werken; dat is niet voor iedereen weggelegd. Veel mensen hebben moeite om zo’n droge hap te eten als ze net uit bed komen. Echter, een goed ontbijt is de fundering voor de rest van je dag. Sla dit dus niet over! Een idee is om te ontbijten met smoothies: lekker en goedkoop. Voor slechts een tientje haal je een Impuls blender bij de Action.

Voordat ik de blender kocht, las ik wat reacties op internet over de blender. Deze waren vrij wisselend. Bij sommigen was de blender na korte tijd al stuk, anderen waren enorm positief. Toch kocht ik de blender maar. Het is immers maar een tientje. De blender is vrij klein: er kan 500 ML in. Voor mij is dat genoeg, aangezien ik vaak voor mezelf of voor maar twee personen een smoothie maak. Er zitten twee standen op de Impuls blender, waarbij het tempo van het blenden verschilt.

In de instructies staat dat er wordt afgeraden om grote, harde stukken in de blender te gooien. Sja.. Dat is slechts een advies, toch? Ik ben gewoon nogal eigenwijs soms. Dus, hoppa, even wat grote ijsklonten erin. Dat kon de blender prima hebben! Misschien zeggen jullie dat dat op den duur een keer niet goed gaat, maar ik heb de Impuls nu al een tijdje en er is niks mis mee. Alles wordt goed geblend in enkele seconden. Als je er grote, harde stukken in gooit, duurt het wel wat langer voordat alles helemaal fijn is natuurlijk. Verder is de blender gemakkelijk schoon te krijgen. Even wat water in de beker, die losgekoppeld kan worden, en het meeste vuil is al weg.

Na een tijdje lijkt de schroef aan de onderkant van de beker iets losjes te zitten. Hierdoor druipt er af en toe een beetje vloeistof aan de onderkant naar beneden. Ik vind de blender toch goedgekeurd. En mocht deze op den duur helemaal kapot gaan, sja, het was maar een tientje. Jammer dan. Tot nu toe ben ik nog enthousiast en geniet ik volop van een aardbeiensmoothie. Of die met sinaasappel en banaan.. Hmmmm!

Review: Impuls blender (Action)
Pluspunten:
  • Goedkoop
  • Snel schoon
  • Kan grote stukken blenden
Minder omdat:
  • Kan snel kapot
7Totale score

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.