Arlo postbezorging

Review: Arlo Doorbell – Via de deurbel praten met postbezorgers

Laat ik beginnen met mijn frustratie met verschillende pakketbezorgdiensten. Ik werk meestal in mijn thuiskantoor, dus ik ben 90% van de tijd thuis wanneer de deurbel gaat en er een bezorger voor de deur staat. Mijn kantoor bevindt zich op de bovenste verdieping van mijn huis met drie verdiepingen, dus het is een wandeling om op tijd bij de deur te komen. Verschillende keren zag ik de bezorger alweer de hoek omgaan als ik net de deur opendeed, andere keren hoorde ik de bel niet eens. I know, het zijn first world problems, maar toch veroorzaakt het enige frustratie.

Opzetten

Dus natuurlijk was ik hartstikke blij toen de mensen van Arlo zo vriendelijk waren om me hun deurbel en bewakingscamera te laten testen. Laat me je vertellen over mijn ervaring.

Ik ontving drie pakketten per post van Arlo: de Audio Doorbell, het Ultra 4F UHD Draadloos beveiligingssysteem en de Chime. Ik had mijn huiswerk niet echt gedaan, dus ik wist niet precies wat ik kon verwachten. Ik opende de Arlo Audio Doorbell en bij het installeren van de bijbehorende iPhone app ontdekte ik meteen dat er ergens een basisstation moest zijn. Het stond niet heel duidelijk op de doos, maar de Arlo Ultra wordt geleverd met het basissysteem. Installatie ervan bleek heel eenvoudig; gewoon de ethernetkabel en stroom aansluiten. De connectie met de deurbel vindt dan ook direct plaats (dankzij het basisstation en de app).

Arlo Audio Doorbell

De deurbel heeft een strak design in trendy wit met glanzend zwarte details. Het heeft een grote belknop en dat is het eigenlijk wel zo’n beetje. Je kunt het draadloos instellen of verbinden met je al aanwezige bedrading. De deurbel licht soms op, waardoor ik me afvraag hoe lang de batterijen meegaan. Gezien de lengte van deze test, heb ik dat niet volledig kunnen uitzoeken.

Hoe werkt het

Iemand belt en de verbonden telefoon krijgt de ‘audio-oproep’. Je kunt opnemen (zoals bij telefoongesprekken) of de Doorbell-oproep weigeren. Als je opneemt, kun je met de persoon voor de deur praten. In mijn geval superhandig, dan kan ik even aankondigen dat het even duurt om twee trappen naar beneden te nemen. Je kunt ook voorgeprogrammeerde berichten verzenden, zoals ‘Ik ben niet geïnteresseerd’. Wanneer je de Doorbell-oproep annuleert, krijgt de beltoon de optie om een ​​bericht achter te laten. De opname is te vinden in de Arlo-app.

Arlo Chime

Gecombineerd met Arlo Chime

Arlo Chime is een geweldig accessoire voor de Arlo Audio Doorbell. Het is een kleine luidspreker die je in een stopcontact kunt steken, zodat je de deurbel op elke verdieping kunt horen.

Arlo Ultra 4K UHD draadloos beveiligingssysteem – 1 camerakit

De Arlo Ultra kwam er als verrassing bij, dit had onze hoofdredactrice niet helemaal duidelijk doorgegeven; ik dacht gewoon dat ik een slimme deurbel zou testen, geen beveiligingscamera. De camera heeft een soepel ontwerp en is vrij klein. Waar ik bang voor ben bij beveiligingscamera’s in het algemeen, is dat het lijkt alsof het huis iets te bieden heeft. Misschien wordt het er een interessant huis van om in te breken. Maar de Arlo camera is echt heel klein, dus gemakkelijk te verbergen op een niet zo voor de hand liggende plek. Het detecteert bewegingen en start een opname van de beweging. In dat geval wordt ook de audio opgenomen. Dat vond ik positief verrassend. Alle opnames zijn te vinden in de Arlo-app.

Privacy

Ik heb het niet goed onderzocht, maar ik vraag me af waar alle informatie op mijn Arlo-systeem is opgeslagen en hoe het is beveiligd. Wanneer je een camerabeveiligingssysteem gebruikt, moet je de nationale regels en wetten over de privacy van de openbare ruimte opzoeken. Om te zien hoe je de camera op straat voor het huis kunt richten bijvoorbeeld.

Arlo Doorbell

Conclusie

Wauw, wat een geweldige productlijn! Ik ben enthousiast over de Arlo Audio Doorbell en Chime. Aan het beveiligingssysteem moet ik nog wennen, denk ik, maar ik vind het een goed product, dus I’ll give it a try!

Arlo Audio deurbel: 89,90 euro
Arlo Ultra 4K UHD draadloos beveiligingssysteem – 1 camerakit: 499,99 euro
Arlo Chime: 65,99 euro

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.