oura ring

OURA ring is jouw lifestyle coach!

Op welke dagen ben jij op je best? En wanneer slaap jij nou eigenlijk het meest effectief? Er zijn natuurlijk een heleboel wearables die ons kunnen helpen met het uitzoeken van dergelijke raadsels. Nu kan dit echter in een kleine, minder opvallende vorm: een OURA ring.

De ring houdt jou non-stop in de gaten. Overdag worden je activiteiten gemeten en hoe je reageert op dingen. De OURA ring leert van deze data. Want hoe is je energiepeil? Hoe actief ben je geweest? ’s Nachts wordt dan weer de kwaliteit van je nachtrust gemeten. Hierbij wordt rekening gehouden met hoe actief je bent geweest overdag, en wordt gekeken hoe snel je hiervan bent hersteld.

De OURA ring app

Alle gemeten resultaten komen vervolgens samen in een app. In deze app wordt op basis van de data advies en commentaar gegeven over bijvoorbeeld je nachtrust. De app kan zeggen dat je een keer eerder moet gaan slapen door een vorige onrustige nacht. Of dat het tijd is voor een rustgevende oefening. Met dit advies weet je wanneer je het beste presteert en het beste uit je dag moet halen. Want met een uitgerust lichaam kom je een heel eind.

MobileMobile

De OURA ring gaat ongeveer drie dagen mee voordat je deze weer moet opladen. Dit opladen is dan wel weer in 60 minuten te doen. Verder is het design zowel voor mannen als vrouwen geschikt.

Het mooiste van dit alles? Je hoeft er allemaal niks voor te doen. De OURA ring weet precies wanneer je aan het slapen bent en wanneer je weer wakker bent. Je hoeft niet op een of ander knopje te drukken om aan te geven dat je in slaapmodus gaat. Ook alle data wordt vanzelf naar je telefoon gestuurd. Merk je nog wel eens dat zo’n ding aan je vinger zit?

OURA is verkrijgbaar voor 299 dollar. Wel een beetje prijzig dus!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen?

Privacy beleid | Sluiten