‘De Fitbit onder de vibrators; je persoonlijke Sexual Health Tracker.’ Zo presenteerde startup Lioness afgelopen week tijdens CES 2018 in Las Vegas een nieuw, slim seksspeeltje. Waar praten we precies over?

In het kort: de Lioness is een slimme vibrator die je aan kan sturen met een mobiele app. In het speeltje zitten unieke sensoren die lichamelijke registraties omzetten in patronen. Zo krijg je via de bijbehorende app inzicht in jouw routine. Volgens de makers leer je je eigen lichaam beter kennen en krijg je ‘pleasure with a purpose’.

What about #tech?

In de Lioness zitten slimme sensoren. Deze sensoren lezen geavanceerde biometrische gegevens uit op het gebied van kracht (druk), beweging en temperatuur. Het slaat je gegevens (encrypted) op, zodat je op een gegeven moment op basis van je eigen big data aanbevelingen krijgt. Daarnaast is ’t ook nog ‘ns slim: de Lioness leert van je sessies en ook de makers van de app geven aan altijd te blijven innoveren.

Bonus: Artgasm. Persoonlijke kunst op basis van je – jawel – orgasme. Je registratie wordt (anoniem) omgezet in kunst. Check de video in de header voor een impressie.

De Lioness kost 229 dollar en is te koop via de webshop. De app is te downloaden via iTunes en de Google Play Store.

Vind je dit een interessant artikel? Eerder schreef ik al over de MysteryVibe, ook een slimme vibrator.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.