Inloggen op datingapp Tinder

Kun je happn of Tinder zonder Facebook gebruiken?

Misschien heb je ons vorige maanddossier gelezen over dating apps en ben je nu nieuwsgierig geworden. Hoppa, gauw de app installeren en een profiel aanmaken. Verdorie, begint Tinder er ineens over dat je jouw Facebook moet koppelen?! Gaat Tinder nu allerlei gekke dingen posten op je tijdlijn? Weten al jouw Facebook-vrienden nu ook dat je meedoet aan de vleeskeuring? Zoveel vragen spoken door je hoofd, maar liever gebruik je happn of Tinder zonder Facebook. Wij zochten uit of dat kan.

Tinder zonder Facebook

Hoewel het voor lange tijd niet mogelijk was om Tinder te gebruiken zonder je Facebook te koppelen, is er sinds korte tijd een nieuwe optie. Je kunt Tinder nu ook gebruiken door middel van je telefoonnummer. Je maakt een profiel aan door je telefoonnummer te koppelen. Tinder stuurt een bericht om je telefoonnummer te verifiëren, en that’s it. Je kunt nu rustig een profiel aanmaken.

Happn zonder Facebook

Ook happn gebruik je tegenwoordig eenvoudig zonder eerst je Facebook te koppelen. Dat werkt hetzelfde als bij Tinder. Je meldt je aan door je telefoonnummer te koppelen en ontvangt een verificatiecode. Daarna voer je je geboortedatum, geslacht en voorkeuren in. Daarna zal happn je vragen om een e-mailadres. Dat kan je overslaan als je dat wil. Wel is het instellen van een profielfoto verplicht voordat je kan starten met happn.

Wat is beter: Tinder of happn?

Voor Tinder en happn is Facebook vooral nuttig om jou en je persoonsgegevens zo snel mogelijk te kunnen verifiëren. Je leeftijd en je geslacht volgen immers al uit je profiel.

Is het koppelen met je telefoonnummer een betere optie dan met je Facebook koppelen? Tja, dat ligt er maar net aan waar je prioriteiten liggen. Koppel je wel met je Facebook, dan kun je gemakkelijk je foto’s van Facebook gebruiken. Tinder en happn zullen geen gekke dingen plaatsen op je tijdlijn, en voor vrienden is het niet zichtbaar dat je het gebruikt. Wil je dat de app zo min mogelijk van jou weet, dan is het misschien wel een betere optie om enkel je telefoonnummer te koppelen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.