Kende jij deze drie handige iPhone features al?

Wist je dat jouw iPhone super veel features heeft, waarvan jij waarschijnlijk geen idee hebt dat ze bestaan? Ja, ze staan vast allemaal keurig in een handleiding, maar wie neemt die nou nog helemaal door? Ik zet drie handige iPhone features voor je op een rijtje!

1. Drie apps tegelijkertijd sluiten

Je kent vast al wel het trucje om je iPhone sneller te maken. Even dubbelklik op de homebutton en daarna de openstaande apps omhoog sliden, zodat ze sluiten. Easy! Waarschijnlijk zie je er dan wel net als ik uit als een “Big Spender” die over haar telefoon zit te zwaaien. Kan dat niet sneller? Jep! Je kunt als je met drie vingers tegelijkertijd omhoog swipet ook drie apps tegelijk sluiten. Scheelt toch weer iets.

2. Waterpas op je telefoon

Ik gebruikte het kompas op mijn iPhone eigenlijk nooit. Maar nu wel! Wist je namelijk dat je als je Kompas hebt geopend nog naar rechts kunt swipen? En dan krijg je een simpele waterpas (uitgebeeld als bubbels). Dus hangt dat schilderij dat je hebt opgehangen nu recht? Even checken met je iPhone.

3. Vetgedrukt in de mail

Een mailtje opmaken op je telefoon is lastiger dan op de pc, maar toch kun je met je iPhone nog best het één en ander beter leesbaar maken. Vetgedrukt, cursief en onderstreept. Hoe?
– Selecteer de tekst die je wilt aanpassen;
– Houd vast op die tekst;
– Klik op BI
U. Voila.

P.S. Wist je al dat je met je iPhone ook eigen tril-beltonen kunt maken voor een contact?

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.