iPhone 14 mini: komt 'ie er of niet?

iPhone 14 mini: komt ‘ie er of niet?

De geruchten over de nieuwe iPhone 14 serie gaan al flink rond. Eén van de vragen is of er een iPhone 14 mini komt. Maar wat is nu de waarheid: komt ‘ie er of komt ‘ie er niet?

Welke toestellen worden er in de iPhone 14 serie uitgebracht?

Een Mini, een Pro, een Max… We zullen pas in september weten welke toestellen er uit de iPhone 14 serie écht op de markt worden gebracht. Tot die tijd blijft het speculeren. En dat maakt het spannend en leuk! Er is nog niks officieel bekend, zelfs de iPhone 14 specificaties niet. Wel gaan er geruchten rond… In dit artikel vertellen we je graag iets over de geruchten rondom de iPhone 14 mini.

iPhone 14 mini geruchten

Van de iPhone 13 mini werd gezegd dat de verkoopcijfers toch niet zó fantastisch waren. Het zou dus een logische move van Apple kunnen zijn om de mini uit de nieuwe iPhone 14 reeks te verbannen. Maar goed, aan de andere kant zijn er ook liefhebbers van een toestel dat kleiner is dan de gemiddelde smartphone. Er is dus zeker wel een markt voor. 

De iPhone 14 mini: komt ‘ie er nu wel of niet?

Volgens 91mobiles.com komen er vier iPhones in de nieuwe iPhone 14 reeks, deze september. Dit zijn de

  • iPhone 14
  • iPhone 14 mini
  • iPhone 14 Pro
  • iPhone 14 Pro Max

Jawel, de iPhone 14 mini staat hier tussen! Op Twitter wordt er echter wat anders gezegd, want volgens @VNchocoTaco komt er dan weer géén iPhone 14 mini. Kijk maar naar de tweet hieronder, waarin er vier modellen worden getoond. Geen iPhone 14 mini te bekennen…

‘Far Out’

We weten niet of zulke bronnen nu daadwerkelijk te vertrouwen zijn. Er is veel online te vinden, ook van bronnen die het eerder wél juist hadden. Apple bevestigt of ontkracht niets. Wat nu dus de waarheid is? Dat weten we pas als de officiële aankondiging is geweest. Dat event is trouwens 7 september 2022, met als thema ‘Far Out’… Spannend! Zodra er meer bekend is, lees je er over op TechGirl.nl!

MobileMobile

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Vodafone

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.