Getest in Berlijn: Fresh 'n Rebel Rockbox Cube

Getest in Berlijn: Fresh ’n Rebel Rockbox Cube

Afgelopen zomer ging ik, TechGirl Nadi, voor een paar dagen als citytrip naar Berlijn. Ik vertelde ’t tegen hoofdredactrice Anke en zei dat ik graag een Bluetooth speaker wilde testen (want zeg nou zelf, Berlijn is het perfecte decor om zoiets te proberen!). Anke zei dat ze wel iets voor me had en een paar dagen later had ik de Fresh ’n Rebel Rockbox Cube Fabriq Gen2 – Buttercup in huis. En wauw, is dat even een schattige Bluetooth speaker! 

What’s in the box: Fresh ’n Rebel Rockbox Cube

In het doosje vond ik de yellow mellow lichtgele Bluetooth speaker, een micro-USB-kabel, een 3,5 mm audiokabel en de handleiding. Het boxje zelf is vrij klein – een vierkantje van nog geen 10 cm -, weegt bijna niets en is dus ideaal voor in m’n handtas tijdens deze citytrip.

Batterij van Fresh ’n Rebel Rockbox Cube

Ik had ‘m de eerste keer volledig opgeladen en hiermee zou ik volgens de handleiding zo’n 8 uur muziek moeten kunnen luisteren. Nu heb ik dat niet helemaal in de gaten gehouden, maar in alle dagen heb ik ‘m maar één keer op hoeven laden. Dat werd trouwens aangegeven met piepjes.

Geluid van de Fresh ’n Rebel Rockbox Cube

Maar dan het geluid… Ik had er eerlijk gezegd geen verwachtingen van. De speaker is namelijk vrij klein en ik had bijna ’t idee dat ik dan net zo goed mijn telefoonvolume harder kan zetten voor resultaat. Maar niks is minder waar! Er zit een best geluid in voor zo’n kleine speaker: ik was onder de indruk. Het koppelen via Bluetooth (in mijn geval met een Samsung S8 smartphone) ging gemakkelijk. Het Bluetooth bereik van de speaker is 10 meter. Da’s niet heel veel, maar in mijn geval was dit prima.

TechGirl Nadi in Berlijn

In allerlei kleuren

De Fresh ’n Rebel Rockbox Cube is bekleed met stof en komt in allerlei kleuren. Ik had zelf de lichtgele, maar je hebt ze ook in de uitvoeringen blauw, donker rood, grijs, groen, licht grijs en roze.

MobileMobile

 

Fresh ’n Rebel Rockbox Cube: yes or no?

Ik heb ‘m getest op de hotelkamer, in het park tijdens een picknick en tijdens ’n ontbijtje. Als je ‘m niet te hard zet, ben je niemand tot ‘last’ met je muziek (vind ik heel belangrijk!), maar zit er genoeg helderheid in het geluid om zelf lekker te kunnen luisteren. Het is een kleine, lichte Bluetooth speaker met voldoende batterij en geluid om te gebruiken tijdens een citytrip. Ook handig dus voor je (wereld)reis, want hij past met gemak in je backpack. Oh, en de speaker is ook nog eens spatwaterdicht!

Conclusie? De Fresh ’n Rebel Rockbox Cube is voor nog geen 30 euro de fijnste Bluetooth speaker voor on the go! 

Check ook deze betaalbare draadloze Bluetooth speakers.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen?

Privacy beleid | Sluiten