elektrische koelbox

Elektrische koelbox van de Action… het kopen waard?

Op autovakantie dit jaar? Dan wil je niet om de haverklap stoppen om verkoelende drankjes te kopen bij het tankstation. Te duur namelijk en ook niet handig als je kijkt naar de reistijd. Maar ehm… hoe kom je dan aan die koude drankjes onderweg? Zou de elektrische koelbox van de Action iets voor jou zijn?

Waarom wel?

Natuurlijk is het handig om je eigen koelbox mee te nemen. Zo hoef je niet bang te zijn dat je straks met een boterham chocopasta eindigt in plaats van de door jou gesmeerde boterhammen met hagelslag. En bang voor lauwe drankjes hoef je ook niet te zijn.

De elektrische koelbox van de Action kost nog geen 25 euro en is daarmee een stuk goedkoper dan het gemiddelde exemplaar uit dezelfde categorie. De lichtblauwe kleur oogt prima en qua grootte en gewicht is de Action koelbox ook naar wens. Qua stabiliteit is hij uitstekend te noemen.

Waarom je deze elektrische koelbox niet wilt

De grote teleurstelling voor mij zat ‘m in het energiemodel van de koelbox, namelijk; hij doet het alleen op een 12V-voeding. Dat komt er in de praktijk op neer dat hij alleen in de auto opgeladen kan worden, tenzij je een handige knutselaar bent die een andere stroomvoorziening bouwt voor de koelbox.

Helaas geeft Action niet goed aan bij dit product dat het niet op een andere manier van stroom kan worden voorzien. Ja, op autovakantie is de elektrische koelbox dus prima. Maar stel: je wilt ‘m gewoon een keer meenemen naar het strand verderop, dan moet je dus eerst de auto aanslingeren, de koelbox goed koel maken, en dan pas kun je hem meenemen met je eten en drinken… Mwaaah… liever wil je hem gewoon ’s nachts opladen aan de stekker, zodat je hem de volgende dag direct kunt inpakken.

Conclusie

Mij te veel gedoe dus! Je kunt altijd nog besluiten hem gewoon als ‘standaard’ koelbox met koelelementen te bekleden, maar goed… koop je daar een elektrische koelbox voor? – Weet dus wat je koopt. Als je geen moeite hebt met het 12V opladen, dan kun je nog best een goede aankoop aan dit product hebben (want voor de rest zit hij dus prima in elkaar!).

elektrische koelbox
Pluspunten
Design
Prijs
Minder positief
12V opladen
5.5

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.