selfie camera
Camera + locatie zijn prachtig natuurlijk ;-)

Eersteklas selfie camera: Samsung NX mini

Selfies. Wie maakt ze niet? Met duckface of referred duckface. Om je nieuwe kleding te showen of te laten zien op wat voor prachtige locatie je bent. Ach, ik beken. Ook ik maak ze regelmatig. Lekker ijdeltuiterig. Maar helaas ben ik niet zo fotogeniek. En de camera werkt ook niet altijd mee. Gelukkig is dat laatste geen probleem meer; Samsung heeft de ultieme selfie camera op de markt gebracht.

De NX mini is ’s werelds kleinste en lichtste camera met verwisselbare lens. Het Flip up and Touch Display maakt dit device tot ultieme selfie camera. Even flippen en hup; je ziet de foto nog voor je hem hebt gemaakt. Niks geen gezeur met afbeeldingen in slechte kwaliteit, want deze camera maakt 20 megapixels foto’s. En hij is nog stijlvol ook met zijn metalen body en leerachtige finish. Verkrijgbaar in het wit, roze, mintgroen, zwart en bruin.

5 voordelen:

  • Wink shot: de camera fotografeert binnen twee seconden zodra hij jouw knipoog opmerkt. Zo hoef je niet meer op zoek naar de knop terwijl je die flatterende pose probeert vast te houden.
  • De 1/16.000 sec Shutter Speed bevriest snel bewegende scènes. Zo leg je zonder blur iedere beweging tot in het helderste detail vast.
  • Met Remote View Finder Pro kun je de NX mini met een smartphone bedienen.
  • De camera is te gebruiken als Baby Monitor. Klinkt er geluid, dan wordt de gelinkte smartphone geactiveerd via een app, zodat je als ouder direct weet of je even een kijkje moet nemen bij je kind.
  • NFC en wi-fi verbindingsmogelijkheden. Daarmee kun je bijvoorbeeld rechtstreeks uploaden naar Dropbox of Flickr.

De selfie camera is verkrijgbaar vanaf half april voor 399 euro. Hierbij wordt de 9mm F3.5 ED lens meegeleverd welke geschikt is voor het fotograferen van landschappen en zelfportretten. Eventueel kun je nog één van de vijftien andere lenzen aanschaffen die geschikt zijn voor de NX mini serie.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.