Pixel 7 Pro

Eerste indruk Pixel 7 Pro – Made by Google

Yes, de Google Pixel 7 serie komt naar Nederland! TechGirl Suzanne zag de smartphone als één van de eerste Nederlandse journalisten tijdens het ‘Made by Google’ launch event (op 6 oktober). Wat je van de nieuwe Google telefoon(s) mag verwachten? Ze beschrijft het in dit artikel en neemt je nog even mee naar het moment van de onthulling…

Made by Google launch event (2022)

Volgens de invite konden we een exclusief evenement verwachten met een presentatie, hands-on, hapjes, drankjes, dj’s en een speciaal optreden. Dat schept verwachtingen natuurlijk! Samen met andere tech journalisten keken we in een zaaltje naar de presentatie van Google (live vanuit de Verenigde Staten). Dat vinden ze op de TechGirl redactie soms wat jammer, want dat had je natuurlijk ook gewoon vanuit huis kunnen doen. Het echte feest begon toen ik zelf het toestel in handen kreeg, want wat is er leuker dan de theorie in de praktijk brengen?

(Wil je de Google presentatie zelf bekijken? Dat kan via deze link)

De presentatie van Google

De grootste aankondiging is de komst van de Google Pixel 7 (Pro), maar ook werden de Pixel Buds en de Pixel Buds A-series aangekondigd. Daarnaast komt ook de Pixel 6A, de iets goedkopere variant van de Pixel 7. Wat ik echt jammer vind, is dat Google een smartwatch uit gaat brengen, die niet in Nederland verkrijgbaar gaat zijn. Daar gaat je zeer complete line-up!

MobileMobile

Na de presentatie was er een Q&A, waarna we door konden naar de grote zaal. Daar stond een bar voor ons klaar gevuld met drankjes (yay!). Het testen met de telefoons begon, en later op de avond was er een DJ, en begon het meer een feestje te worden, super gezellig!

Eerste indruk van de Pixel 7 Pro

Natuurlijk heb ik de nieuwe Pixel 7 Pro direct even getest. Mijn eerste indruk is dat het er erg strak uit ziet en fijn in de hand ligt. Verder is er tijdens de presentatie gedeeld dat er een grote focus ligt op de veiligheid van data. Dit is iets wat erg belangrijk is in deze tijd, dus ik vind het mooi dat dat is meegenomen door een bedrijf als Google. Ook is er veel aandacht besteed aan diversiteit; zo is er een speciale selfie stand voor blinden en slechtzienden. Ten slotte is er rekening gehouden met mensen van kleur, door de cameramodus op hen aan te passen. Stom genoeg herkennen camera’s vooral witte mensen op dit moment. Met de nieuwe toepassing van Google moet dit meer divers worden.

De Pixel 7 Pro

Meer indrukken van de Pixel 7 Pro lees je binnenkort op onze site, want uiteraard gaan we ‘m voor je reviewen! Laat het gerust weten als je nu al vragen hebt over het toestel; dan nemen we die mee in onze test.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.