Tablet autohouder kopen

Een tablet mee in de auto? Deze auto tablethouder moet je kopen.

Ga je met de auto op reis deze zomer? Als je lang in de auto zit, kan het fijn zijn (voor jezelf, of voor de kids) om een tablet mee te hebben. Wij geven je in dit artikel tips om een auto tablethouder te kopen.

Een tablet onderweg is ideaal voor het kijken van films, het spelen van games of voor het werken onderweg. Als je niet rijdt, tenminste ;-). Zo houd je de kinderen urenlang stil en bezig. Handig als je met de auto naar Portugal gaat. Of naar Duitsland. Of naar Utrecht, maakt allemaal niet uit.

Met een tablethouder gebruik je je tablet veilig in de auto. Het is een soort ‘standaard’ die je aan de hoofdsteun van de stoel kunt bevestigen, zodat de tablet stevig hangt. Samsung, iPad, Lenovo, Kurio… welk merk tablet jij ook hebt; er is voor ieder wat wils.

Universele tablet autohouder

Universele tablet houder

Er zijn diverse universele tablethouders op de markt, zoals de variant op de afbeelding hier. Je kunt deze in praktisch alle auto’s monteren én hij is geschikt voor allerlei tablets en telefoons. Je monteert de universele tablethouder op de hoofdsteun van de stoelen voorin, zodat men op de achterbank naar de tablet kan kijken. Je kunt, terwijl de tablet in de houder zit, ook je tablet/telefoon opladen. Helemaal ideaal als je achterin een usb-aansluiting heb (dat geluk hebben wij hier).

Kurio Carkit

Kurio Car Kit

Kurio heeft een speciale Car Kit voor de Kurio kindertablet. Deze hebben we laatst gereviewd. Met de Kurio Car Kit houd je de tablet in een standaard achter de stoel. Daarnaast laadt ‘ie automatisch je tablet op. Ook voor een urenlange autorit voldoende batterij!

Kindertablet Jae
Dunlop auto tablethouder in actie

Dunlop auto tablethouder

Ook bij Action kun je een goede tablethouder voor in de auto kopen. Die van het merk Dunlop is daar verkrijgbaar (ook via Bol.com trouwens). De Dunlop auto tablethouder is 360 graden draaibaar; dus verticaal en horizontaal te gebruiken. Deze hadden wij mee naar onze lange autorit naar Zuid-Frankrijk . Zo’n 12 uur in de auto (verdeeld over twee dagen), met dreumes. Die zich niet hoefde te vervelen, want we wisselden af met slaapjes, spelletjes en Nijntje op de tablet. Top! En ik kon vanaf de bijrijderskant de tablet aan/uit zetten, het volume beheren en de filmpjes starten.

Lees ook:

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.