Disco badlamp van de Action – review

Deze keer een wel heel spannende review van yours truly, namelijk: ik moest in bad om deze disco badlamp van de Action te testen. My o my, het was nog een behoorlijke klus om de video geschikt te maken voor alle leeftijden. Ik verklap maar vast: geen X-rated beeldmateriaal dus.

Mijn mening zie je in de video boven dit artikel. De beoordelingscriteria met daarbij behorende punten vind je hieronder. De conclusie? Ik zou het niet in je mandje gooien als ik jou was. Het kost maar 3,98 euro, maar goed: dat het weinig kost, betekent niet dat je het daarom maar moet kopen. Ik vraag me serieus af wie er blij wordt van zo’n flikkerbal in bad. Voor de romantiek hoef je het in ieder geval niet te doen.

Eindscore
4.7
4.7

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.