Deze Action speaker is wél de moeite waard

Wie gaat er nou niét naar de A-Cee-Tie-On? Oftewel: de Action. Gewoon als je een rolletje plakband nodig hebt of misschien wel voor wat handige in-ears waarbij het niet per se uitmaakt of de kwaliteit dik in orde is. Tja… en dan hebben ze er ook nog een reeks speakers staan, waarbij niet elk exemplaar nou echt de moeite waard is. Tot je deze Action speaker probeerde. Ik vind ’t een aanrader!

Welke speaker is het?

Nou ja, het gaat om de speaker hierboven afgebeeld en die ook te zien is in de video. De Action noemt het de Bluetooth Speaker, wat ik niet echt een heel duidelijke naam voor het product vind. Ik bedoel: er zijn nogal wat Bluetooth Speakers te koop bij de Action. Lekker makkelijk door elkaar te halen zo, haha.

Wat maakt deze Action speaker zo speciaal?

De prijs-kwaliteitverhouding van deze Action speaker is echt uitstekend. Hij kost 18 euro en biedt daarvoor echt waar voor zijn geld. Niet alleen produceert hij een ‘pretty impressive’ geluid, hij heeft daarnaast ook een ‘simple, clean design’ wat je ook nog eens buiten kunt gebruiken voor vele uren achter elkaar. En als kers op de taart geeft deze Action speaker ook nog licht af, afgewisseld in alle kleuren van de regenboog.

Wanneer je deze speaker niét moet kopen

Als je op zoek bent naar een high-end geluidssysteem, raad ik je deze Bluetooth Speaker niet zomaar aan. Voor een luidspreker met hoogwaardige afwerking kun je beter bij een merk als Harman Kardon kijken. Of voor de wat stoerdere exemplaren, JBL of Fresh ’n Rebel.

Action speaker
Pluspunten
Design
Geluidskwaliteit
Batterij
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs
Minder positief
Niet high-end
9

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.