PS4 controller

De top 10 meest populaire PS4-games in 2021

De Sony PlayStation 4 is een van de meest populaire gameconsoles ter wereld, dus hij heeft logischerwijs veel verschillende games te bieden. ‘Dankzij’ corona hebben veel mensen verschillende spellen uitgeprobeerd en ook hun persoonlijke favorieten gevonden. TechGirl Milly zet de 10 meest populaire PS4-games van dit moment op een rijtje. We tellen af van 10 naar 1!

10. Call of Duty: Black Ops Cold War

Call of Duty: Black Ops Cold War gaat over de Koude Oorlog en speelt zich af rond 1980. Net als alle andere Call of Duty games is het een first person shooter-game, maar er is ook een multiplayer-functie. Maar wat dit spel bijzonder interessant maakt, zijn de buitengewone plaatsen waar je moet vechten, bijvoorbeeld in Vietnam, Oost-Berlijn, Turkije en meer.

9. Assasin’s Creed Valhalla

Als je geïnteresseerd bent in Vikingen, dan is dit spel zeker iets voor jou. Assasin’s Creed Valhalla gaat over de Viking-invasie van Groot-Brittannië. Het plegen van invallen en het veroveren van kleine rijken is dan ook een groot onderdeel van dit spel.

8. Call of Duty Warzone

Call of Duty Warzone is een Battle Royal online game die gratis te spelen is op alle consoles. Warzone biedt de mogelijkheid om als solo, duo, trio of in een squad te spelen. Net als alle andere Call of Duty  games is het een first-person schietspel met een multiplayer-optie. Tot 150 spelers strijden tegen elkaar in de Warzone. Laat de beste winnen!

7. God of War

God of War is een actie-avonturenspel dat zich bezighoudt met de Griekse mythologie. Puzzelelementen en veel actie worden in dit spel beloofd. De speler bestuurt een voormalige Spartaanse militaire leider die persoonlijk het bevel heeft gekregen van Athena om Ares (de oorlogsgod) te doden. Dus als je geïnteresseerd bent in olympische goden, moet je dit spel zeker proberen.

6. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege is een strategisch schietspel dat is gebaseerd op Tom Clancy’s boek Operation Rainbow. Deze game speelt zich af in 1999, waar een team van elitesoldaten (Team Rainbow) wordt gebruikt om een ​​terroristische groepering, ook wel bekend als de Phoenix Group, te stoppen. Het spel wordt heel realistisch gehouden en ook heel tactisch zodat er voor elke operatie een planningsfase plaatsvindt om de strategie opnieuw door te nemen.

MobileMobile

5. The Last of Us 

The Last of Us is een actie-avonturenspel dat wordt gespeeld vanuit een 3-persoonsperspectief. Deze game vertelt het verhaal van Joel en Ellie, 2 overlevenden van een levensbedreigende plaag, die samen op een gevaarlijke reis gaan. Tijdens deze reis ontdekken de twee hoe de natuur zich de afgelopen 20 jaar heeft verspreid in de verlaten steden en hoe moeilijk het eigenlijk is om te vechten om te overleven.

4. Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima is een 3-persoons perspectiefspel met een grote open wereld met ontelbare mogelijkheden. Je kunt verschillende karakters ontmoeten in deze grote wereld en de verborgen schoonheid van Tsushima ontdekken. Maar om de schoonheid van Tsushima te behouden, moet de samoerai Jin Sakai een onconventionele oorlog voeren voor de vrijheid van Tsushima.

3. Spiderman

Op nummer 3 in de 10 meest populaire PS4-games staat Spiderman, een actie-avonturenspel dat zich afspeelt in New York City. De game is gebaseerd op het Marvel-strippersonage Spiderman en laat zien voor welke uitdagingen Spiderman staat. Spiderman kan vrij rondlopen in New York en kan ook verschillende missies uitvoeren. Maar zijn belangrijkste missie is om de superschurk Mister Negative te stoppen, die dreigt een dodelijk virus vrij te laten.

2. Red Dead Redemption II

Red Dead Redemption is een avonturenspel in westerse stijl met zowel first-person als drie-person perspectieven. Het verhaal speelt zich af in 1899 wanneer een lid van de Van der Linde Gang, Arthur Morgan, de uitdagingen van het Wilde Westen aangaat. De game biedt een open wereld die de hoofdpersoon kan verkennen, maar ook kan gebruiken om taken uit te voeren.

1. Grand Theft Auto V

En tot slot, op nummer 1: Grand Theft Auto V. Een open wereldspel dat zich afspeelt in het beroemde Los Santos (gebaseerd op Los Angeles). Er zijn 3 hoofdpersonages om tussen te wisselen in het spel: straatgangster Franklin Clinton, voormalig bankrover Michael De Santa en drugsdealer Trevor Phillips. Deze 3 criminelen voeren samen overvallen en missies uit. Je speelt in het 1-persoons perspectief maar ook in het 3-persoons perspectief. Bovendien kunnen de personages vrij de wereld ontdekken en van A naar B komen in verschillende voertuigen. GTA V heeft ook een extra online modus waar je de mogelijkheid hebt om missies te doen met andere spelers of om Los Santos vrij te ontdekken.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.