Baby en peuter

Bijzondere baby gadgets op Bol.com

Voor je baby (of kind) zijn er heel wat handige gadgets te vinden. Wat dacht je van dit slimme wiegje of dit slimme autostoeltje? Wij zochten de meest bijzondere baby gadgets voor je op het internet. Maar of die allemaal nou het aanraden waard zijn..? Lees maar eens mee!

1) Baby Fles maker

De Baby Brezza Formula Pro Advanced – Baby Fles maker is een soort van koffiezetapparaat voor je babyflesje. ‘Zo eenvoudig als jij een kopje koffie zet met een Senseo, maak je met dit flesvoeding apparaat een fles klaar voor je kindje,’ aldus de makers. Want met een enkele druk op de knop zet ‘ie automatisch het flesje voor je baby. De melk wordt gemaakt op lichaamstemperatuur en het apparaat is geschikt voor alle soorten en maten flessen. Daarnaast beschikt het over een eigen poederopslag voor zo’n 20 flessen. Handig? Mogelijk. Als je kindje één soort voeding heeft dan is zo’n eigen opslag fijn, maar heb je een mix van voedingen dan is het al niet bruikbaar. Is deze bijzondere baby gadget noodzakelijk? Absoluut niet! En voor een bedrag van zo’n 250 euro is het ook nog best wel een uitgave… Maar goed. We hebben ‘m niet zelf getest, dus dit is puur oordelen op uiterlijk en functionaliteit op papier.

2) Bobee luierdispenser

De Bobee luierdispenser is een luierdispenser voor aan de muur in de babykamer. Aan de onderkant kun je ook nog verzorgingsdoekjes stoppen. In het grote gedeelte gaan de luiers. Gemiddeld passen er zo’n 35 – 50 luiers in (afhankelijk van de maat natuurlijk). Ook krijg je er wat stickers bij om ‘m mooier te maken. Of je dat er ook daadwerkelijk mee doet, is natuurlijk ieders eigen smaak… Handig? Op zich wel, maar het staat natuurlijk niet fraai in je kinderkamer. Althans, niet in de meeste kinderkamers. Voor een verschoonplek in winkelcentra is het natuurlijk wel weer ideaal.

3) Baby Drinkkussen

Het Baby Drinkkussen helpt jou met het geven van een flesje aan je baby. Ik kan me voorstellen dat dit handig is bij meerlingen, maar ook als je zelf even je handen vrij wil hebben. Of het goed of slecht is voor de bonding met je baby, dat durf ik niet te zeggen. Als moeder weet ik in ieder geval wel dat het soms heel fijn is om even een half uurtje je handen vrij te hebben en je baby zelf dat flesje te laten drinken. Nu is zo’n drinkkussen niet noodzakelijk, want met een grote hydrofiele doek kun je ook prima een ‘bergje’ maken om het flesje op te laten leunen. Niet doen als je kindje echt nog newborn is en wel altijd erbij blijven natuurlijk. En haal vooral ook het stofje weg als je baby in slaap is gevallen. Safety first!

4) Bottle Ball Flessenhouder

De Bottle Ball flessenhouder is een soort van upgrade van het Baby Drinkkussen hierboven. Je baby zou ‘m hiermee zelf makkelijker vast kunnen houden. Of het werkt? Geen idee. Iedere baby is anders natuurlijk. Op zich is het wel handig, want het geeft veel grip. Flesjes kunnen glad zijn en als je baby nog niet doorheeft hoe dat werkt dan kan zo’n Bottle Ball een uitkomst zijn.

5) Rockit Baby Rocker

De Rockit Baby Rocker helpt jou een handje bij het wiegen van de kinderwagen. Het is een soort van robotje dat je op je kinderwagen plaatst en dat de kinderwagen automatisch voor je wiegt. Handig! Vooral bij baby’s die meteen wakker worden zodra je stilstaat… We hebben ‘m zelf niet getest, maar dit is zeker een van de meest bijzondere baby gadgets!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.