TechGirl - Radiu app

App Radiu: jouw persoonlijke radiostream voor onderweg

Muzieklovers opgelet! 🎶 Al jouw favo muziek in één radiostation? Klinkt als ’n droom, maar de app Radiu doet ’t voor je. Hij filtert alle radiostations ter wereld en maakt er een gepersonaliseerde stream van. Handig voor onderweg én een fijne app om nieuwe muziek te leren kennen! 

Hoe werkt ’t? Nou, als je eenmaal een (gratis!) account hebt dan geef je zelf aan wat je favoriete genres en artiesten zijn. Dat kan je oneindig uitbreiden. De app zoekt dan al naar muziek rondom je favorieten. De nummers die je hoort kan je ook nog ‘ns favorieten en je hebt ook altijd de mogelijkheid om andere muziek uit de lijst te kiezen.

Daarnaast kies je ook een ‘energielevel’ tussen de 1 en 10. Een 1 is ‘slow music’ (lees: handig voor yoga) en bij de 10 stuiter je als een ADHD’er door je huis. Handig voor je work-out of schoonmaaksessie 😉. En da’s nog niet alles. Het is een slimme app, gebaseerd op artificial intelligence. Hij leert van jouw gedrag. Dus klik je een paar nummers weg die je niet wil horen, dan onthoudt ‘ie dat. Zo wordt je muziek meer en meer gepersonaliseerd.

MobileMobile

Het aanmaken van een account is trouwens niet noodzakelijk, maar wel net zo handig (want: joeee, je wil dat juist gepersonaliseerd). Verder kan je vanuit je favoriete nummers ook altijd doorklikken naar andere (streaming) apps zoals Spotify.

De app is te downloaden voor Android en iOS. Je kan ook luisteren via Radiu.nl

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.