tinyhouse

Action badkamer speaker in je badkamer

Totaal score7
7

De griep heerst nog steeds in het land en ook mijn lijfje vind het Nederlandse weer nu niet echt aangenaam. Tijd dus om het extra aangenaam te maken in de badkamer voor je dagelijkse badsessies. Ik haalde een grappige badkamer speaker bij de Action om deze te testen.

The Cranberries als testmuziek

Tot grote ergernis van mijn vriend hou ik van muziek. Ik heb een voorliefde voor jaren ’80 muziek en foute synthpop. Toevallig zing ik graag mee met nummers van The Cranberries en kon ik dus met het overlijden van zangeres Dolores wel een extra badsessie gebruiken. Met de stem van Dolores testte ik een bluetooth badkamer speaker die ik bij de Action gehaald had. Nummers als Linger, Zombie, When your gone en nog veel meer, ken ik noot voor noot: dat is dus ideaal testmateriaal.

Allemaal eendjes

De badkamer deel ik niet alleen met mijn (te) ijdele vriend, maar ook met mijn twee dochters. En net als vele andere ouders verruil ik soms design uitstraling voor een grappige kinderlijke uitstraling. Dus koos ik een badkamer speaker met grappig badeendjes patroon. Matcht perfect bij de andere badeendjes en uiteindelijk gaat het toch om het geluid, toch?!

De speaker is wit met een beetje blauw en grappige gele eendjes drijven in een rondje op de speaker. Aangezien de meeste mensen altijd ruimte tekort komen in hun badkamer heeft de speaker een handige zuignap waarmee je de speaker op een tegel kan plakken. Het verbaasd me trouwens dat de speaker nog best goed blijft plakken op de tegel.

Rennen naar de Action of toch niet?

De badkamer speaker is oplaadbaar, makkelijk op te hangen, klein en de speelduur valt mij ook niet tegen. Op de speaker zitten allemaal handige knoppen zoals play, harder en zachter en uiteraard pauzeren. Je mobiel kun je niet te ver weg leggen, want dan gaat de bluetooth verbinding al snel storen.

Het geluid van de Pulse Badkamer speaker valt mij voor de prijs echt niet tegen. Het klinkt in ieder geval beter dan mijn smartphone alleen. En voor die 6 euro die de speaker mij gekost heeft, ga ik niet het risico lopen dat mijn duurdere bluetooth speaker, die niet speciaal voor in de badkamer gemaakt is, stuk gaat. De komende tijd ga ik nog een aantal andere goedkope badkamer speakers halen om ze te vergelijken. Aan het einde van de rit komt er een overzichtelijk lijstje, zodat jij ze niet meer hoeft te testen!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Ook interessant
e-reader | favoriete e-books
Apps voor je gezondheid – Wat LED je?!

Cookies op TechGirl.nl

Wij maken gebruik van cookies op TechGirl.nl. Je kunt ze direct toestaan door op 'Accepteren' te klikken. Liever handmatig aangeven wat je wel en niet wilt toestaan? Kies dan voor 'Verander cookie settings'.

Privacy beleid | Sluiten