leukste fitgirls

17 leukste Fitgirls op een rij!

Nope, ik ben niet zo’n sport-a-holic. Zou het graag willen, maar zit er gewoon niet in. Mentaal dingetje, ja I know. Wil niet zeggen dat ik niet enorm veel bewondering heb voor alle fitgirls in mijn omgeving. Absoluut wel namelijk. Met bewondering volg ik ’s Nederlands leukste fitgirls op Instagram. Niet alleen omdat ze altijd weer wat leuks beleven, maar ook omdat hun plaatjes heel inspirerend zijn. Het begon met de altijd vrolijke RunningLau, maar inmiddels volg ik al deze chicks. Wellicht ook leuk voor jou?

 

‘Super bowl’ smoothie to go ~ Dressed today like a super trash teddy bear

Een foto die is geplaatst door Dana Sörensen (@sorensendana) op

#tb with @carmenketelaar & @lauryann . Miss you! —- Other account: @gymjunkies_nl . —-

Een foto die is geplaatst door Owner gymjunkies.nl (@cynthiahouben_) op

Picture from the @hunkemollerhq shoot a few months ago! #hkmx Ik moest even een aantal keer kijken voordat ik een beetje aan de foto kon wennen, om eerlijk te zijn. Mijn blik is zo.. Anders. Ik ben gewend om natuurlijk te lachen op foto’s maar deze is zo stoer en.. Zelfverzekerd ofzo! Ik zie ik ieder geval wel wat arm gains op mijn huidige foto’s, haha! Ik ontvang vaak super lieve en leuke reacties op mijn blogs, maar heel soms zit er eentje tussen die minder leuk is. Logisch – niet iedereen kan je leuk vinden! Gisteren zat er een berichtje tussen die me eerlijk gezegd wel aan het denken zette.. Ik schijn mijn leven ‘perfect’ en ‘onrealistisch’ neer te zetten. Ik trek me nooit echt iets aan van ‘haters’, ik doe namelijk gewoon lekker mijn eigen ding, en ik voelde me niet boos of verdrietig door het berichtje, hoewel er een aantal dingen in stonden die echt nergens op sloegen, maar ik begon er wel even door na te denken. Gelijk dacht ik; ben ik wel realistisch op Instagram & op mijn blog? Tuurlijk deel ik niet alles, maar veel ook wel! Ik deel mijn verhaal over mijn eetstoornis, over mijn uithuisplaatsing, over mijn ups & over mijn downs. Maar ik deel ook graag dat het nu écht goed met me gaat, waar ik gewoon super trots op ben! Ik denk dat de kracht van mijn blog & instagram júist is dat ik er hele lappen tekst bij zet en mensen een kijkje geef in mijn leven. Dus.. Ben ik wel echt? Meer daarover lees je nu op de blog! Klik op de link in mijn bio of kijk op www.carmenketelaar.com.

Een foto die is geplaatst door Carmen | 21 | NL (@carmenketelaar) op

Had ik maar een tijdmachinee… ☀️☀️#zomerwaarbenje #haataankou #tb #summer #sun #goodday #fitdutchies #happy #girl #fitfoodhealth

Een foto die is geplaatst door Yvonne van Haastregt (@fitfoodhealthyvonne) op

YAY OR NAY? #FITDUTCHIES #airmax2016 #titoloshop #nike #sneakers #snkrhds

Een foto die is geplaatst door Fit Dutchies Community (@fitdutchies) op

Wanneer je foto’s aan het doorspitten bent en een verloren pre contest pic tegenkomt◀️ Warning, looong caption Tijdens mijn prep werd ik, naarmate ik progressie boekte, stiekem ook steeds kritischer. Hierdoor kon ik destijds niet echt tevreden in de spiegel kijken. Crazy, right? Toch ben ik er heilig van overtuigd dat je ook met een eetstoornisverleden een ‘fit lifestyle’ kan hanteren. Het vergt alleen wel extra aandacht, het tijdig herkennen van oude valkuilen en de juiste motivatie. Op dit moment mag ik dan een aantal kilo zwaarder zijn, toch zie ik dat niet zozeer als iets negatiefs. Het is namelijk ook zeven kilo meer kennis wat wel en wat niet voor me werkt. Mijn doel waar ik op dit moment mee bezig ben? Heel rustig aan weer nieuwe stappen zetten, maar dan wel met de leermomenten meegenomen. Op een manier die ik langere tijd kan volhouden, en de progressie deze keer wél waarderen. Niet omdat ‘goed’ niet goed genoeg is of ik mijn lichaam alleen waardeer met zichtbare abs, maar omdat ik grip heb op mijn omstandigheden, en niet andersom. Wat ik hiermee wil zeggen? Staar je nooit blind op je eigen proces, want dat zal altijd met ups en downs verlopen. Zie het simpelweg als ‘meer ervaring opdoen’, en doe er vervolgens je voordeel mee. You either win some, or you learn some #okdoei #goedverhaal #lekkerkort #doesitmakesensetho #falendefitgirlgamestrong

Een foto die is geplaatst door Femke de Jong (@femmevalerie) op

 

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Ook interessant
Handige social media lifehacks voor WordPress

Cookies op TechGirl.nl

Wij maken gebruik van cookies op TechGirl.nl. Je kunt ze direct toestaan door op 'Accepteren' te klikken. Liever handmatig aangeven wat je wel en niet wilt toestaan? Kies dan voor 'Verander cookie settings'.

Privacy beleid | Sluiten