Op zoek naar fantastische locaties voor een goede Instagramfoto? Wanhoop niet langer. Tien top Instagrammers hebben honderd hotspots in kaart gebracht die het schieten waard zijn. De insta-pro’s legden verschillende populaire Instagram thema’s vast: fotogenieke natuur, architectuur en van die typische plekken die bijna niemand weet te vinden. Succes (zowat) gegarandeerd, dankzij deze tips!

Tips uit jouw regio

www.instahotspots.nl geeft fotografietips van de bibliotheek in het Erasmus MC tot de Sfinxwoningen in Huizen en tot die ene steiger aan het Paterwoldsermeer. Je krijgt hierbij tips over het standpunt dat je moet aannemen, de techniek om te gebruiken en het moment van fotograferen. Alle foto’s werden gemaakt met de Huawei P10 smartphone. Huawei is dan ook de drijvende kracht achter www.instahotspots.nl.

Meet de Instapro’s!

Helemaal leuk: de 10 Instapro’s organiseren de komende maanden een Instameet. Je kunt een middag meelopen langs hun favoriete Instahotspots, om die samen te fotograferen en tips te ontvangen. Volg de Instagrammers voor de specifieke data en locaties: de eerste Instameet is zaterdag 20 mei op Texel en wordt gehost door @groovypat. Je kunt Techgirl trouwens ook vinden op Instagram. Vind ons op @TechgirlNL

Nieuwsgierig geworden naar wie ermee doen. Selecteer nu jouw favorieten op www.instahotspots.nl

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.